2024. március 18., hétfő

A zenés mesejáték két felvonásban május 10-én a CsKH-ban

 A Duruzsol az Erdő című alkotás gyerekekhez, felnőttekhez, kicsikhez és nagyokhoz egyaránt szól, műfaját tekintve zenés mesejáték, melyben a zene, az ének, az élő hangszeres előadás, a beszéd, a mozgás, a színpadi jelenlét, egyszóval a duruzsolás szerves része az egész történet mondanivalójának és üzenetének.


Az erdőben élő apró lények világa varázslatos, sokhangú, sokrétű és sokszínű, létezésük pedig bölcsen elrendezett.
Lepkés Lulu, a történet főhőse talán nem vágyott másra egész életében, mint hogy megtalálja saját énekhangját. 
Társak, bölcs, tanítók, ellenlábasok, ármánykodók, gőgösök és szeleburdik segítik őt Erdőalján a duruzsoló-verseny felé vezető úton.
Hogy mégis mit takar a duruzsolás, és hogyan kell helytállni az erdő apja-nagyja között a híres duruzsoló-versenyen?
Megtudhatjuk Bolhabaráttól, Teknős Tófitól, Sáska Sanyitól, Tücsökmankótól, Pókanyótól, Darázsapótól, Legyes Légytől, Molylenkétől, a Poloskaikrektől, a Csiboroktól és nem utolsósorban Rasztafáritól.

A zenés mesejáték két felvonásban kerül bemutatásra május 10-én pénteken 17.00-tól a CsKH színpadán, melyre sok szeretettel várjuk a kedves Érdeklődőket.
Az alkotás zenei anyagáról készült stúdió album, valamint a jelenlegi előadás szereposztása többek között megtalálható a www.jozsatamas.hu és a www.jozsatamaszenesuli.hu oldalakon.

(Időtartam: kb. két és fél óra szünettel együtt.)

Az előadás megtekintése 9 éves kortól ajánlott.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A zenés mesejáték két felvonásban május 10-én a CsKH-ban

  A Duruzsol az Erdő című alkotás gyerekekhez, felnőttekhez, kicsikhez és nagyokhoz egyaránt szól, műfaját tekintve zenés mesejáték, melyben...